Διεπιστημονική Ημερίδα: “Προκλήσεις στην προαγωγή ενός ασφαλούς και υγιεινού εργασιακού περιβάλλοντος”

Στις 26 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δήμου Περιστερίου διεπιστημονική Ημερίδα με τίτλο «Προκλήσεις στην προαγωγή ενός ασφαλούς και υγιεινού εργασιακού περιβάλλοντος» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία.
Η Ημερίδα διοργανώθηκε από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, το Εργαστήριο Κοινοτικής Νοσηλευτικής του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, τον Δήμο Περιστερίου και το 2ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου.
Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν η άρτια οργάνωση και οι πολύ καλές και εμπεριστατωμένες ομιλίες. Σημαντική ήταν η ανταπόκριση από λειτουργούς στο χώρο της υγείας, φοιτητές και κατοίκους του Περιστερίου.
Η μονάδα μας συμμετείχε ενεργά, τόσο στην διοργάνωση της εκδήλωσης με την κ. Μαρία Μηλάκα, νοσηλεύτρια ΜSc, Mέλος Κεντρικής Διοίκησης Ε.Ν.Ε., όσο και στις ομιλίες, με τον Οδοντίατρο κ. Νικόλαο Πατσόπουλο, και τις νοσηλεύτριες κ. Μαργαρίτα Λουμίδου (Νοσηλεύτρια MSc) και κ. Κωνσταντίνα Μπούζη (Νοσηλεύτρια Ψυχικής Υγείας). Σημαντική, τέλος, ήταν η προσφορά της κ. Παρασκευής Αρσενοπούλου, Υπεύθυνης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.